“BACK TO BLACK”

25-Abril-2022

Divendres 6 de maig a les 20.30 hores.

Concert homenatge una dècada després d’Amy

PREU: anticipada 10€ - taquilla 12€

Venda d’entrades a ticketib.com

Basant-nos en alguns dels seus concerts més famosos, aquesta nova formació sorgeix amb la intenció de portar al present els directes únics de la cantant i compositora britànica, recreant de manera fidel i sincera el xou original, melodies, arranjaments convertits ja en llegenda.

Amb una posada en escena molt cuidada, la banda fa un repàs per totes les cançons de l'aclamat disc que la va catapultar a la fama, "Back to Black", i el seu primer treball "Frank", podrem gaudir del so que tant la caracteritzava.

La formació reprodueix el format de la banda original: una secció rítmica formada per piano, guitarra, baix i bateria, als quals se sumen una potent secció de vents, i la veu de Marian Lush, qui interpretarà les cançons d'Amy sobre l'escenari.

Intèrprets:  Joan Rigo (trompeta), Tomeu Aulí (saxo baríton), Victor Magaña (guitarra),  Pep Lluís Victory (baix),  Miquel Àngel Tomàs (saxo alt), Cristòfol Barceló (batería),  Miquel Àngel Julià (teclat), Bernat Molina i Tary Barceló (cors). Marian Lush (veu).

Director musical: Andreu Julià Director d'escena: Bernat Molina  Tècnic de so: Salvador Oliver Tècnic de llums: Joan Biel Serra.