Programació de l'Auditori de Porreres

13-Novembre-2020

DISSABTE 21 DE NOVEMBRE a les 20h

TEATRE

ANTÍGONES 2077

PREU 10€

Antígones 2077 no és el futur. Tampoc és el passat. És avui encara.

Ossos sense nom, xifres sense història. Tot allò que ha quedat sense dir. És la lluna l'últim que varen veure abans de caure en l'oblid?

A través del mite d' Antígona donam veu a les companyes, germanes, filles, nétes, dels represaliats desapareguts durant la guerra civil i postguerra que són vives.

Una coproducció e WeNeverSleep i el Teatre Principal de Palma.

Autoria: Aina de Cos

Direcció: Montse Rodríguez Crusella

Interprets: Aina de Cos, Gypsy Nel·lo Peeters, Joan Vila i Salvador Miralles.

Durada 70 minuts

Idioma: català

A partir de 13 anys.
 

DISSABTE 28 i DIUMENGE 29

19.00 hores

La Filharmònica Porrerenca us oferirà el tradicional concert de Santa Cecília.

Aforament limitat.

Reservau les vostres entrades:  whatsapp o trucada als  660 223 793 - 667 480 549

 

 

DISSABTE 5 DE DESEMBRE a les 11h

CONTE DE NADAL

TEATRIX

GRATUÏT

Ebenezer Scrooge és un vell avar que té esclavitzat el seu treballador, un jove pobre de bon cor. La nit de Nadal rep la visita de tres fantasmes: el fantasma del passat el porta cap a la seva infància, perquè recordi el que va sentir llavors i s'entendreixi el seu cor; el fantasma del present l'apropa a casa del seu treballador, on malgrat la pobresa regna l'amor i l'esperit familiar (i on hi veu un nen malalt); i el fantasma del futur el porta a la seva mort, sol.

Espantat per les visions, Scrooge decideix canviar de caràcter, ajuda a la família del treballador i recupera amb això l'esperit de Nadal.

A partir de 3 anys


DIMARTS 8 DE DESEMBRE a les  18h.

TINA, LA BRUIXA FINA

LA FORNAL D'ESPECTACLES

GRATUÏT

Tina és una aprenent de bruixa molt espavilada que vol créixer massa aviat per dominar els secrets del seu futur ofici. Per aconseguir-ho, compta amb els ensenyaments del seu oncle, el bruixot Tomassot. Però Tina, el que vol realment és volar amb una escombra sense tenir el coneixement adequat. Això la porta a realitzar algunes trampes. Però els objectes de Tomassot aniran interrompent els plans de la bruixa Tina..

A partir de 3 anys
 

DISSABTE 12 DE DESEMBRE a les 20h.

Concert ORQUESTRA DE CAMBRA DE MALLORCA.

MOZART STURM UND DRANG.

PREU 7€  (ticketib)

L'Orquestra de Cambra de Mallorca presenta un monogràfic dedicat a Wolfgang Amadeus Mozart interpretant dues de les seves obres més brillants. Ambdues es consideren peces influïdes pel moviment preromàntic "Sturm und Drang", pel que són obres d'extremada sensibilitat i profunditat. La primera que escoltarem serà el Concert per a piano num.9 titulat com el cognom de jove pianista a qui Mozart dedicà el concert i de qui es diu que s'havia enamorat, "Jeunehomme".

Al piano contarem amb una de les joves pianistes més destacades de l'illa, resident ja de fa anys a Alemanya, Cristina Allès.

A la seguna part escoltarem la seva simfonia més famosa, la Simfonia núm. 40 en Sol Menor.

Director: Bernat G. Quetglas

 

DIUMENGE 20 DE DESEMBRE a les 19h.

Concert TRIO AIRES


Entrada anticipada a ticketib.com - 10€
Entrada a taquilla - 12€

 

El Trío Aires neix de la unió de la veu lírica de la soprano internacional Isabel Cañada Luna, el virtuosisme de la pianista japonesa Yuko Mizutani, i del singular timbre del trompetista Bernat Xamena, destacant, entre els seus contemporanis, per la creació del seu propi repertori fent un pas innovador al classicisme de la seva formació. A partir d'obres conegudes del repertori clàssic espanyol d'autors com Fernando Obradors o Pascual Piqueras Cabanillas, el Trio Aires destaca per l'enginyosa adaptació de l'obra Las Siete Canciones Populares Españolas de Manuel de Falla, commemorant així el 75è aniversari de la mort del compositor.

L'estil d'avantguarda unit a la fusió dels diferents instruments converteixen el Trio Aires en un espectacle únic que representa un gir en el repertori musical d'alguns dels grans compositors espanyols del segle XIX. 

Aquesta és la primera vegada que el Trio Aires ha escenificat aquestes obres, tindrà la col·laboració de Zygurat Studios per a la gravació en directe, a més de l'enregistrament d'estudi anterior, tots dos al servei de l'emissió internacional de l'espectacle.