PROGRAMACIÓ AUDITORI MUNICIPAL DE PORRERES

13-Maig-2021
DIUMENGE 6 DE JUNY, A LES 19.30 HORES
"AQUELL CARRER" de Toni Gomila
PREU ANTICIPADA 12€ - TAQUILLA 15€
ENTRADES A TICKETIB.COM

Conscients del llop que ens mira rere la porta, hem decidit no mirar-lo de cara i continuar amb l'únic camí que ens duu a casa: l'escenari. Tornam als escenaris per mostrar-vos allò que som: paraula i emoció. I ho feim amb un text nou de Toni Gomila en el qual segueix el rastre de biografies humanes que expliquen, com els anells a la soca d'un arbre, un sentiment de pertinença, de col·lectiu, d'agermanament.

A partir d'un conjunt d'entrevistes i apunts de documentació històrica, "Aquell carrer" descobreix la personalitat del Barri de Sa Torre, a Manacor, durant la segona meitat del segle XX. Misèria, contraban, sexe, unes vides que conformen un trencaclosques que explica el desenvolupament socioeconòmic d'una barriada perifèrica alhora que ens il·lustren sobre el pensament, la moral i la vida quotidiana del convuls segle XX. 

Gomila afirma que totes aquestes històries em donaven la sensació que traspuaven una sensibilitat, un rerefons d'estimació sincera als veïns, a la gent que conviu amb nosaltres, que avui, que ja no sabem -o feim de no saber- res dels nostres veïns, avui que ja no ens saludam, que ens atrinxeram en la seguretat de dins ca nostra, era necessari reivindicar. "You'll never walk alone" canten als estadis de futbol, tot fent professió de fe i expressant un compromís ferm i durador. Mai caminareu sols, per dir que sempre caminarem acompanyant-vos.
 

DISSABTE 12 DE JUNY, A LES 20.00 HORES
Projecte de Cultura en Xarxa BARNASANTS
CONCERT EDUARD INIESTA
PREU ANTICIPADA 10€ - TAQUILLA 12€
ENTRADES A TICKETIB.COM
 
El passat novembre, el guitarrista i cantant Eduard Iniesta ha publicat el seu 10è CD, Trajecte Animal (Discmedi). Es tracta d'un disc trencador, d'essència rockera i fet a 4 mans amb el seu germà Xavier. 
 
Amb Trajecte Animal, Eduard Iniesta vira cap a un rock contundent i alhora sofisticat, orgullós de les influències i que posa l'accent en el so del pes de la seva guiterra elèctrica. Tot per cantar amb veu gairebé parlada, cròniques urbanes sobre temes com el parany dels somnis, la demència o el desig.
Produït per ell mateix i assistit per Dani Vega de Mishima, Trajecte Animal, és un treball de qui es reconeix com un trajecte visceral de vivències, experiències, concerts i sobretot, molta carretera.