PROGRAMACIÓ AUDITORI MUNICIPAL DE PORRERES

05-Maig-2021

DISSABTE 8 DE MAIG, A LES 19.30 HORES

"NOMOPHOBIA"

PREU 10€

ENTRADES A TICKETIB.COM

Un NOI (Doctor Manhattan) i una NOIA (Lady Rebel) han estat tancats dins la Clínica de les Addicions per la Ciència. Ell, idealista i fred, viu immers en els seus malsons. Ella, vertiginosa i càlida, viu immersa en els seus somnis. Lligats al seu telèfon mòbil com a únic llaç amb el món, toparan amb una DOCTORA disposada a fer-los sortir del seu cau de megabytes.

Però les coses sempre es compliquen... i començaran els robatoris i les transgressions... i tot girarà cap a un final inesperat... i potser ell tindrà sort i ella no en tindrà... o a l'inrevés... però, quI sap què és sort?

CIA. L'AVIADOR

AUTOR: Miquel Àngel Raió

REPARTIMENT: Carles Garcia Llidó (Dr.Manhattan)

Camí Moyà (Lady Rebel) i Conchi Almeda (Doctora).

DURADA: 60 minuts.

EDAT RECOMENADA:  A partir de 14 anys.
 

DIUMENGE 16 DE MAIG, A LES 19.00 HORES

"AMARG"

PREU 10€

ENTRADES A TICKETIB.COM

AMARG de Rafael Gallego, amb Núria Fiol, Ona Borràs, Marina Nicolau i Nailé Sosa.

Un text de Rafael Gallego ens duu a conéixer i acompanyar Federico García Lorca en els seus darrers dies. "Amarg" sorgeix de la pulsió per projectar una  visió del que està passant al nostre entorn, d'expressar una convicció ferma a través de la ficció. Una obra que conjuga veu, música, interpretació i passió, creada a partir de la peça de teatre de barra "Cavalls davall l'arena", que obtingué els premis de millor text, millor espectacle i millor actriu.

Direcció: Pep Ramon Cerdà
 

DISSABTE 22 DE MAIG, A LES 20.00 HORES

Projecte de Cultura en Xarxa BARNASANTS

CONCERT GEMMA HUMET

PREU ANTICIPADA 10€ - TAQUILLA 12€

ENTRADES A TICKETIB.COM

Presentació del nou treball discogràfic de GEMMA HUMET.

"MATRIA" el quart àlbum de Gemma Humet, és una acurada producció guardonada com a millor disc de cançò de l'any. El repertori consta de deu cançons en clau feminista i conté un so renovat que parteix de la barreja de caixa de ritmes i sintetitzadors amb melodies d'aire mediterrani damunt la seva càlida veu. A més, el nou disc de la pianista i cantautora vallesana ha estat produït per Jordi Casadesús.
 

DIUMENGE 23 DE MAIG, A LES 11.30 HORES

CONFERÈNCIA DEL DR. EDUARD ESTIVILL

PREU SOCIS APIMA 5€ - NO SOCIS 8€

ENTRADES A TICKETIB.COM

Dr. Eduard Estivill,  Director de las Clínicas del Sueño Estivill.

La son és una necessitat del nostre cos per aconseguir una bona vigília. Durant la nit tenen lloc fenòmens neurobiològics imprescindibles per una bona alerta. Una mala nit condiciona el nostre dia.

Què passa mentre dormim?, per què dormim?, quantes hores necessitem dormir?. Preguntes qué avui en dia coneixem la resposta.

Què són les malalties del son? Per què la gent te insomni?, per què ronca?, per què els nens no volen anar a dormir?, per què hi ha gent somnàmbula?

Uns dels problemes que veiem més sovint són els mals hàbits de son en els nens i adolescents. La societat actual comporta unes rutines que no ajuden gens a un bon son. Per què els adolescents retardan tant l'hora d'anar a dormir?, per què hi ha nens que els hi costa dormir sols?. Perquè hi ha tanta gent que dorm malament? A tot això intentarem donar resposta.

Les respostes a tots aquests enigmes, que fa tan sols seixanta anys es desconeixien totalment, tenen ara un coneixement científic contrastat. Podem ajudar a molta gent a dormir millor i per tant a viure millor.

Activitat organitzada per la APIMA ESCOLA NOVA PORRERES.
 

DISSABTE 29 DE MAIG, A LES 20.00 HORES

CONCERT CAP PELA SIMFÒNIC

AMB L'ORQUESTRA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARES I L'ORQUESTRA LAUSETA

PREU ANTICIPADA 10€ - TAQUILLA 12€

ENTRADES A TICKETIB.COM

En el concert de final de temporada del III CICLE DE CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICA, l'Orquestra Lauseta vos presenta el meravellós concert de CAP PELA SIMFÒNIC. Un espectacle que compta amb la col·laboració del prestigiós grup vocal mallorquí CAP PELA, l'Orquestra Universitat de les Illes Balears (OUIB) i l'Orquestra Lauseta. Un concert que comptarà amb un repertori variat, caracteritzat per una equilibrada combinació d'èxits internacionals de molts estils diferents: des del R&B al Pop, passant pel Jazz, Soul, Cançò d'autor... a cançons tradicionals i composicions pròpies. Tot ells amb un exquisit acompanyament simfònic.
 

DIUMENGE 30 DE MAIG, A LES 11.00 HORES

23è FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES DE MALLORCA

"NÚVOL, NÚVOL"

COMPANYÍA PERIFERIA TEATRE

PREU 3€

RESERVA D'ENTRADES: auditori@porreres.cat

Núvol, Núvol és un joc poètic sobre la idea de l'amor romàntic que se'ns transmet des de la més tendra infància. Inspirat en el conte de La Sirenita, en Núvol, Núvol fem una revisió, des de l'humor i l'amor, del que som capaços de fer per a estimar i que ens estimin.