PROGRAMACIÓ AUDITORI

01-Desembre-2023

DISSABTE 2 DE DESEMBRE A LES 17.00 I 19.00 HORES

IMAGINARIUN DANCE STUDIO

"CHRISTMAS SHOW"

Preu 5 €


DISSABTE 9 DE DESEMBRE A LES 21.00 HORES

ALTERNATILLA JAZZ FESTIVAL 2023

Concert

PERICO SAMBEAT TRIO

Entrades a ticketib.com

El gran compositor i saxofonista d'origen valencià, Perico Sambeat, exhibeix la seva saviesa musical al capdavant d'un excel·lent trio que el reuneix amb altres dos excepcionals jazzistas de l'escena nacional.

Amb aquesta proposta ens ofereixen diferents composicions originals vinculades al jazz contemporani, el polifacètic Sambeat ens mostra un nou lliurament de la seva gran versatilitat musical, que li fa dominar diferents estils del jazz contemporani sense perdre la seva particular personalitat única.

El mestratge instrumental de tots els components d'aquest trio garanteix intercions de gran creativitat i expressivitat, al mateix temps que s'estableix un diàleg fluid, ple d'energia i impacte musical. Amb cadascun dels seus discos i sobretot amb cada concert, sempre molt ben acompanyat, el valencià Perico Sambeat es consolida com una de les indiscutibles estrelles del jazz espanyol modern.


DISSABTE 16 DE DESEMBRE A LES 20.00 HORES

Cicle TardOral 2023

Concert “CÀNTUT”

CARLES BELDA & SANJOSEX

Organitza Fundació Mallorca Literària

Entrades a ticketib.com

El músic empordanès Carles Sanjosé és conegut per ser l’ànima del grup Sanjosex, on escriu, canta i toca la guitarra. Després d’anys de coneixença i respecte mutu, l’any 2016 es va aliar amb l’acordionista vallesà Carles Belda (bregat en mil aventures: Pomada, Mesclat, el Conjunt Badabadoc, Fetus...) en un projecte que naixia amb la voluntat de recuperar cançons que pervivien tan sols en la memòria popular.

Els dos Carles van submergir-se de ple en el cançoner online Càntut: Cançons de tradició oral, impulsat pel musicòleg Albert Massip i que rastreja la petja del cant de tradició oral a les comarques de Girona. Llavors aplegava uns mil enregistraments (ara ja en són quasi el doble!) i entre tots van escollir les quinze cançons que acabarien configurant el disc que, en clau d’homenatge, van batejar amb el mateix nom que el cançoner. Dos músics osonencs, la violinista Coloma Bertran i el multiinstrumentista Jordi Casadesús, es van sumar a l'aventura per tal de transportar aquest cançoner a una nova dimensió, sempre amb un peu aferrat a la tradició i l’altre jugant amb l'avantguarda.

Ara, sis anys després d’aquella aventura, el grup es retroba per reviure l’espectacle als escenaris per celebrar dues bones notícies. D’una banda, el Premi Nacional de Cultura 2022 atorgat al projecte Càntut: Cançons de tradició oral. I de l'altra, la reedició per primer cop en vinil del disc original de Belda & Sanjosex.


DIUMENGE 17 DE DESEMBRE A LES 11.00 HORES

Audició de Nadal

ALUMNES DE L'ESCOLA DE MÚSICA DE PORRERES

Gratuït fins a completar aforament


DIUMENGE 17 DE DESEMBRE A LES 19.00 HORES

Mostra de ball de Nadal

ESCOLA DE BALL AIRES DE MONTI-SION

Gratuït fins a completar aforament


DILLUNS 18 DE DESEMBRE A LES 19.00 HORES

Audició de Nadal

ALUMNES DE L'ESCOLA DE MÚSICA DE PORRERES

Gratuït fins a completar aforament
 

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE A LES 19.00 HORES

Festa de Nadal

ESCOLETA INFANTIL SA SITRA

Gratuït fins a completar aforament
 

DISSABTE 30 DE DESEMBRE A LES 19.00 HORES

Concert de Nadal

LA FILHARMÒNICA PORRERENCA

Preu 3€ - Socis gratuït